MINDEN HÍR MEGTEKINTÉSE ✌️☀️

Pickleball PRO Racket Silver

15 600 Ft 12 893 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
2023.09.28
Szállítási lehetőségek

Pickleball ütő PRO - középhaladó és haladó játékosok.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A pickleball egy két játékosnak szóló játék, amely egy háló felett "lassú" labdákkal - hasonlóan a floorballhoz - játszanak.

Pickleball ütő PRO Silver:

  • Fa ütő középhaladó és haladó játékosoknak.
  • Egyenes fogantyúval rendelkezik. Szilárd konstrukció 7 rétegű nyírfából. A pánt megakadályozza, hogy a rakéta kieszen a kezéből.
  • A szintetikus bőr nyélborítás kényelmet és jobb irányíthatóságot biztosít.
  • Méretek: hossza 40,3 cm, szélessége 20,5 cm.
  • Súly: 340 g.

A játék felülvizsgálata

Pickleball

A pickleball egy kétszemélyes játék (párosban is játszhatsz, ha veszel egy második szettet), amelyhez csak egy hálóra és egy megfelelő helyre van szükséged.... Írtunk a játékról teljes értékelés, olvassátok el a blogunkban.

Szakértői vélemény

Rebound

Sok hozzánk hasonló céget követek az Instagramon, és ezzel együtt még több érdekes játék és sport kerül a feedembe. Az Instagramom most nagyon tele van ezzel a játékkal.

Számos pickleballpálya kezd kialakulni, és a játék nagyon népszerű, különösen Amerikában. A játékhoz mindössze egy faütőre és egy hálóra (vagy egy darab kötélre) van szükséged. Érdekes a perforált labda, amely másképp viselkedik, mint a klasszikus tenisz- vagy strandteniszlabda.

Ha többet szeretnél megtudni a játékról, mindenképpen olvasd el az értékelésünket a blogon.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Megaform AG

A MEGAFORM innovatív és oktatási termékeket kínál klubok, iskolák és intézmények számára. A céget 1992-ben alapították Belgiumban.

A termékportfólió oktatójátékokat, hagyományos sportszereket – futball vagy atlétika – kínál. Szintén új sportok – Kin-Ball, Tchoukball vagy Pickleball vagy nem hagyományos játékok.

A Megaform a Spordas® márka tulajdonosa, de emellett számos más jól ismert márka hivatalos európai forgalmazója is, mint például a Park&Sun Sports®, a DOM Sports®, a Tangles®, a Skillastics®