KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Rólunk

STOA-Zahradní minigolf: egy cseh családi cég vagyunk, amely STOA márkanév alatt szabadtéri játékokat és tevékenységeket gyárt, értékesít és bérel.

2006 óta gyártunk és importálunk Önnek népszerű játékokat. Ez idő alatt számos megrendelést teljesítettünk a játékainkra.

Tudjuk, hogy mit csinálunk, ezért tanácsot adunk Önnek, vagy megbeszéljük Önnel az igényeit. Mivel sok játékot közvetlenül gyártunk, a játékokat az Ön számára módosíthatjuk, különböző színeket adhatunk hozzá... Tudjuk, hogy melyik játék repül, tudjuk, melyik lesz a sláger. Számos más játékot is bevontunk a választékba olyan gyártóktól, akikben megbízunk.

Minden évben igyekszünk új játékokat hozni a piacra (például Dra-kula, HookbrucGarden-rondo, Ketchit,...) vagy új dizájnokat - más játékfelületeket, méreteket, formákat és még sok mást.

STOA Games

Részt veszünk kiállításokon (hagyományosan For-Garden és GaLaBau, Nürnberg), olvashat rólunk folyóiratokban, különösen a kerttel és az életvitellel foglalkozó folyóiratokban. A drámaírók a Hookbruč című darabot választották a Sama Doma, CT (iVysílání) című műsorhoz. Saját központunk van új játékok létrehozására.

A fából készült játékelemeinkre vonatkozó tanúsítvány igazolja a minőséget és az egészségbiztonságot. A játékelemek megfelelnek a legújabb EN 71-1,2,3 szabványoknak.

A közszféra számára készült játékelemek tervezése és kivitelezése megfelel az EN 1176 játszótéri eszközök és felületek szabványnak. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minőségi cseh termékeket kínáljunk Önnek a szükséges jóváhagyásokkal.

Örülünk, hogy boldoggá teszünk. Jó játékot és kellemes szórakozást kívánunk. 

Lawn games

Miért válasszon minket?

 • Cseh termék cseh gyártótól, Csehországban készült.
 • Nem hagyományos áruk, kiváló minőségű fa kivitelben.
 • Kerti és szabadtéri játékok teljes kínálata egy helyen.
 • Nem titkolunk semmit, árlistánk mindig elérhető az interneten.
 • Kiváló minőségű keményfából - bükkből készült fatermékek.
 • A fából készült játékelemek megfelelnek az EN 71-1,2,3 szabványnak.
 • A közszféra számára készült játékok felépítése és kivitelezése megfelel az EN 1176 szabványnak.
 • Sok éves tapasztalat a játékgyártásban – 2006 óta készítünk Önnek játékokat.
 • Kiválasztjuk és ellenőrizzük az általunk importált játékok minőségét.
 • A kínálatban több mint 200 játék található a világ gyártóitól.
 • Ajándék minden rendelés mellé - fa érem az első helyért. Nagyobb megrendelés esetén éremkészlet - 1-3 hely.
 • És ami a legfontosabb... ÉLVEZZÜK, HOGY BOLDOGGÁ TEHETJÜK ÖNT...

Miért válassza a fából készült játékokat?

 • A fából készült játékok biztonságosak. A legtöbb játék nem apró darabokból készül, így a kisgyermekek számára is biztonságosabb.
 • A fából készült játékok ütésállóbbak, mint más anyagok. Mivel a fából készült játékok nem sérülhetnek meg olyan könnyen, élettartamuk hosszabb. Ezek a játékok több generáción átívelő játékok.
 • A fából készült játékok környezetbarátok. A fa természetes termék, ezért biológiailag lebomlik. Az ökológiai festékkel kombinált játékok nem veszélyesek a gyermekek egészségére. Ezt igazolja a TZÚS Praha, o.z., Ceske Budejovice Könnyűipari Vizsgáló Intézet által részünkre kiadott EN 71-1,2,3 tanúsítvány is minden fa játékelemre.
 • A fából készült játékok gyönyörűek. A játékok többnyire kézzel készülnek, így aki szeret kézzel készíteni, az egyben tekintheti ezeket a játékokat olyan műalkotásoknak, amelyek mindig felkeltik a figyelmet (nagy kerti sakk, nagy Ki nevet a végén?…).

Wooden games

Minőség, minőség, minőség...

Sok vásárló meggyőzte már magát, hogy ragaszkodunk a minőséghez... Minőségi termékek minőségi anyagokból, minőségi szolgáltatások, minőség értékesítés előtt, alatt és után.

Nem érdekelnek minket az olcsó, gyenge minőségű szabadtéri játékok, amelyek több száz különböző weboldalon megtalálhatók.

Érdekelnek bennünket azok a termékek, amelyek áthaladnak a kezünkön, és amelyeket okkal készítünk és szállítunk. Nem azt akarjuk kínálni, ami másoknak van, vagy hírfolyamokat letölteni számos nagy beszállítótól, hanem jobbak akarunk lenni ennél, és „másképp” kínálunk szabadtéri játékokat.

Ha nem vagyunk megelégedve a minőséggel, akkor inkább nem ajánljuk a játékot vagy játékokat. Szeretnénk kitűnni a tömegből, és csak azt kínáljuk Önnek, amivel a legelégedettebb lesz. Legyen szó saját játékainkról, amelyeket a STOA-Zahradni minigolf s.r.o. márkanév alatt gyártunk, vagy más beszállítóink játékait – BEX Sport AB, Uber Games, BS-Toys.

Olvass többet rólunk...

A mi történetünk

Tanúsítványok

A játékok megvalósítása