KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Discgolf kosarak

Az általunk kínált Discgolf kosarak különösen az otthoni kertben vagy esetleg az iskola területén nagyszerűek. A mobil kialakításnak köszönhetően (a kosár 4 fémszeggel rögzíthető/biztosítható a talajban) a játék után könnyű a takarítás.

Ha a kosarat véglegesen szeretné rögzíteni, a szerkezetet be lehet betonozni - javasoljuk, hogy előbb konzultáljon. A kosár elhelyezéséhez és rögzítéséhez földcsavarok használhatók.

Verzió

Az olcsóbb kosarak könnyebbek (kb. 8 kg) és könnyebben kezelhetők. A svéd BEX Sport cégtől származó modell gyors felpattintással rendelkezik, így az összeszerelés tényleg pillanatok kérdése. A német cég kosara Eurodisc, a Light változat viszont tekercsekkel rendelkezik, így stabilabb. A DLC kosár kialakítása nagyon közel áll a professzionális kosarakhoz - dupla láncok, nagyobb súly (15 kg), stabilabb kialakítás.

Nézze meg az egyes kosarakhoz tartozó videókat, ahol részletes áttekintést készítettünk.

Discgolf pálya

Van egy kosara (természetesen vásárolhat többet is az e-shopban - a legtöbb a rendelkezésre álló helytől függ), amelyhez saját pályákat készít (tetszőlegesen hosszú, nehéz... mindezt különösen a játékosok korát és képességeit figyelembe véve).

A fantáziának nincsenek határai - hozzon létre egy olyan játszóteret, amelyet mások egyszerre fognak szeretni és utálni:).

A kosárral/céltáblával együtt küldjük el nagyszerű tippjeinket egy felejthetetlen játszótér kialakításához. Örülnénk, ha a megvalósításokról készült fotókat elküldené nekünk e-mailben.

Oldal 1/ 1 - összesen 3 termék
Discgolf - kosár Light
Discgolf - kosár Light
Raktáron (1 db)
59 600 Ft

Discgolf - hordozható kosár. Ideális a kertbe, az iskolába vagy a parkba a barátokkal.

1252
Discgolf - kosár DLC
Discgolf - kosár DLC
Raktáron (1 db)
79 600 Ft

Discgolf - hordozható kosár Eurodisc. Extra robusztus kosárkialakítás, kétrétegű lánccal.

1253
Discgolf TargetBag
Discgolf TargetBag
Raktáron (1 db)
31 600 Ft

A Targetbag nagyszerű eszköz a kosár tárolására és szállítására.

1281