KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Discgolf TargetBag

A Targetbag nagyszerű eszköz a kosár tárolására és szállítására.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.24
Szállítási lehetőségek
31 600 Ft 26 116 Ft ÁFA nélkül

A Discgolf TargetBag egy táska a discgolf kosárhoz. Végre elérhető az a dolog, amiről sokat kérdeztek minket.

El leszel ragadtatva ettől a táskától!

A táska masszív kialakítása elsősorban a DLC kosárhoz készült (ez a kosár kb. 15 kg súlyú), így a táska valóban masszív, és a kínálatunkban szereplő más kosarakhoz is használható. Ez magában foglalja mind a kosárvédelmet, ahol a láncot elhelyezik (kék rész), mind magát az alsó részt (piros rész).

A táska belső párnázással rendelkezik, így a kosár jól védett lesz. A tetején praktikus fogantyúk vannak a könnyű hordozáshoz, a hátulján pedig pántok, amelyekkel a táskát hátizsákként is viselheti.

Bag Discgolf

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

EurodiscUltimate, Discgolf, de gyerekeknek és kutyáknak szánt korongok német gyártója. Az egész azzal a meggyőződéssel indult, hogy többet meg kell tanulni magáról a sportról, és minél több emberrel megismertetni ezt a gyönyörű tevékenységet.

Kínálatunkban megtalálhatók a Discgolfhoz való alap putterek - ideális kezdőknek a játékkal való ismerkedéshez (a korongok 2010 óta a Professional Discgolf Association - PDA által homologizáltak), táskák - kisebbek 6 koronghoz, de nagyobbak 15 koronghoz és jelölők. A kínálatban szerepelnek discgolf kosarak is - Light (ideális edzéshez, barátokkal, a kertben) vagy DLC - a discgolf kosár jobb változata több lánccal.