MINDEN HÍR MEGTEKINTÉSE ✌️☀️

Kerti minigolf

A kerti minigolf lehetővé teszi, hogy egy minigolfpálya méretén 6 minigolflyukat játszhasson (a bővíthető akadálykészletnek köszönhetően további 5 lyukig - összesen 11 minigolfpálya). A cserélhető akadályok elhelyezése rajtad múlik, a fantáziádnak nincsenek határai. A megrendeléssel együtt elküldjük az alapvető elrendezésre vonatkozó utasításokat.

Egy minigolfpályának köszönhetően akár 11 akadályon is játszhat, és megspórolhatja a megvalósításhoz szükséges helyet és a minigolfpálya építésével járó költségeket . Vagy kombinálhat például két pályát és két akadálykészletet, rengeteg lehetőség van... forduljon hozzánk bármikor.

Az ilyen kialakítás nemcsak kertekbe, hanem szállodák, vendégházak, üdülőközpontok, idősek otthonai, iskolák, önkormányzatok stb. berendezésének részeként is alkalmas. Merítsen ihletet néhány megvalósításunkból.

Az EN 1176 szabványnak megfelelő ("tanúsítvány" jelöléssel ellátott) változatokban is kapható - közszféra, iskolák, óvodák... Írtunk egy rövid cikket a blogunkon arról, hogy a tanúsítvánnyal rendelkező vagy a tanúsítvány nélküli verziót válasszuk.

Minigolf

Egyéb elérhető változatok - miniGarden minigolf, Szabadidős minigolf (hobbiminigolf), Cross minigolf (három sáv - egy lyuk).

Oldal 1/ 1 - összesen 6 termék
Minigolf
143 600 Ft

Öt cserélhető akadálykészlet a Garden Mini Golfhoz - ugrás, alagút, kereszteződés, tüskék, híd.

51
Minigolf
143 600 Ft

Öt cserélhető akadályból álló készlet a Garden Mini Golfhoz. Az alapkészlet bővítése.

52
Kerti minigol
399 600 Ft

Kerti minigolfpálya - mobil (5 m). Egy sávos és cserélhető minigolf akadályok.

50
mini Kerti minigolf
339 600 Ft

Kis minigolfpálya (hossza 2,5 m) + alap akadálykészlet. A kerti minigolf kis változata.

53
Minigolf
67 600 Ft

A miniGarden minigolf alapkészletének akadályokkal való bővítése.

54
MyMinigolf Basic
159 600 Ft

MyMinigolf - minigolf szett - 9 akadály. Játssz különböző felületeken - szőnyeg, csempe, fa terasz.

899