KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Sakktábla

JÁTÉKTÉR- SAKKTÁBLA

Többféle lehetőség közül választhat a sakk és a dámajátékhoz szükséges játékkövekből is.

Az általában kültéri reklámok nyomtatásához használt banner vásznat ajánlott keményített felületre fektetni, hogy a bábuk stabilitást kapjanak. Sakktábla-dizájnjaink tetején védőfóliázás található, hogy meghosszabbítsuk a tábla élettartamát. A nagyméretű sakk- és dáma dizájnok méretei 180x180cm (a vászon megerősített szélekkel rendelkezik - a jobb tartósság érdekében). A kisebb változatok esetében 90x90cm (a vászon lekerekített élekkel rendelkezik - a "szamárfülek" kialakulásának elkerülése érdekében.

A nyomtatott szatén terítőt szilárd felületre - ideális esetben asztalra - kell helyezni. Ez a dizájn kis sakktervekhez (király magassága 20cm) és királynőkhöz (kő átmérője 6cm). Asztalterítő mérete: 120x120cm (a terítőben lévő játéktér tényleges mérete 90x90cm).

Az egyes méretekhez megfelelő méretű egymásba illeszthető lapok. A nagyméretű változatoknál egy négyzet mérete 20x20 cm - a sakktábla összesen 8x8 négyzetből áll. Kisebb kiviteleknél egy négyzet mérete csak 10x10 cm - a teljes terület szélek nélkül ekkor 80x80 cm. A sakktábla összeállítására vonatkozó útmutatót kérésre a megrendeléssel együtt küldjük.