KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Szállítás

Egyetlen árat sem titkolunk el Ön elől. Játékaink árlistája mindig elérhető a weboldalunkon, és ugyanez igaz a kiszállítás – postaköltség – árára is, így a rendelés leadása előtt mindig itt tájékozódhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ár elsősorban az áru súlyától, méretétől, jellegétől és a csomagok számától függ, amelyekbe a játékokat be kell csomagolni.

postak-hu

Magyarország közlekedése

  • A konkrét szállítási ára a termék kosárba tétele után jelenik meg - a Fizetés és szállítás megrendelés folyamatában.
  • Az áruk nagy részét minőségi, masszív dobozokba csomagoljuk (kisebb játékok háromrétegűek, nagyobb játékok ötrétegűek), hogy a játékok mindig tökéletes rendben érkezzenek önhöz, és ne sérüljenek meg útközben. A nagyobb játékok vagy több játék nagy dobozokban vagy több szállítmányra osztva érkezhetnek Önhöz.
  • A szállítás előrehaladásáról mindig e-mailben értesítjük, így értesül az áru feladásáról és előzetes kiszállításáról.
  • A 11:00 óra előtt rendelt kis csomagokat általában még aznap feladjuk. Egyéb szállítás általában 2-3 munkanapon belül. A nagyobb szállítmányokat (teke, minigolf, Garden-rondo, több játék) igyekszünk minél hamarabb lebonyolítani az Önnel való egyeztetés után - kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek nagy csomagok, amelyeket megfelelően kell előkészíteni. Ezen játékok szállítása szintén nem szabványos, mint a csomagszállítás esetében.

DPD

  • DPD – minden küldemény DPD Privat módban kerül kiküldésre. Az ügyfél SMS-ben értesül arról, hogy a fuvarozó átvette a csomagot, és a küldemény úton van. A kézbesítés napján a vevő SMS-t kap a csomag kézbesítésének időpontjáról (óránkénti tartományáról). Egy egyszerű bejelentkezés után az ügyfél kommunikálhat a sofőrrel, megváltoztathatja a szállítási címet vagy nyomon követheti a futár útját a küldemény mellett. A vevőnek lehetősége van a szállítási dátum módosítására is jóval a kiszállítás előtt.
  • Szállítási költség: 1700 Ft.

FOFR

  • FOFR fuvarozó - a nagy szállítmányokat (teke, minigolf pálya, Garden-rondo,...) a Fofr szállító szállítja ki Önnek. Szállításkor e-mailben kap egy linket a küldemény nyomon követéséhez. A tényleges szállítás előtt a fuvarozó felveszi a kapcsolatot az ügyféllel.

Showroom her

Fizetési lehetőségek

  • Banki átutalással - banki átutalással fizet a számlánkra (a fizetési adatok a megrendelés visszaigazolásának részét képezik, vagy számla alapján fizet, amit utólag e-mailben küldünk meg Önnek).
  • Online fizetési kártya - gyors módja a fizetési kártyával történő utalásnak a GoPay+ fizetési kapun keresztül. Fizetési kártyák MasterCard, Visa és Apple Pay vagy Google Pay.
  • Utánvét – a fuvarozónak fizet a játékok átvételekor (csak KÉSZPÉNZBEN lehetséges). Az utánvétes utánvét díjköteles: 660 Ft.