MINDEN HÍR MEGTEKINTÉSE ✌️☀️

Szállítás

Szállítás és fizetés

Egyetlen árat sem titkolunk el előled. Játékaink árlistája mindig elérhető a weboldalunkon, és ugyanez igaz a kiszállítás – postaköltség – árára is, így a rendelés leadása előtt mindig itt tájékozódhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ár elsősorban az áru súlyától, méretétől, jellegétől és a csomagok számától függ, amelyekbe a játékokat be kell csomagolni.

Magyarország közlekedése

  • A konkrét szállítási ára a termék kosárba tétele után jelenik meg - a Fizetés és szállítás megrendelés folyamatában.

  • Az áruk nagy részét minőségi, masszív dobozokba csomagoljuk (kisebb játékok háromrétegűek, nagyobb játékok ötrétegűek), hogy a játékok mindig tökéletes rendben érkezzenek hozzád, és ne sérüljenek meg útközben. A nagyobb játékok vagy több játék nagy dobozokban vagy több szállítmányra osztva érkezhetnek Önhöz.

  • A szállítás előrehaladásáról mindig e-mailben értesítünk, így értesülsz az áru feladásáról és előzetes kiszállításáról.

  • A 11:00 óra előtt rendelt kis csomagokat általában még aznap feladjuk. Egyéb szállítás általában 2-3 munkanapon belül. A nagyobb szállítmányokat (teke, minigolf, Garden-rondo, Dra-kula, több játék) igyekszünk minél hamarabb lebonyolítani az Önnel való egyeztetés után - kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek nagy csomagok, amelyeket megfelelően kell előkészíteni. Ezen játékok szállítása szintén nem szabványos, mint a csomagszállítás esetében.

DPD

  • DPD – minden küldemény DPD Privat módban kerül kiküldésre. Az ügyfél SMS-ben értesül arról, hogy a fuvarozó átvette a csomagot, és a küldemény úton van. A kézbesítés napján a vevő SMS-t kap a csomag kézbesítésének időpontjáról (óránkénti tartományáról). Egy egyszerű bejelentkezés után az ügyfél kommunikálhat a sofőrrel, megváltoztathatja a szállítási címet vagy nyomon követheti a futár útját a küldemény mellett. A vevőnek lehetősége van a szállítási dátum módosítására is jóval a kiszállítás előtt.

Átvételi pontok Packeta

  • Packeta - kézbesítési pontok és Z-Box. Csak 5 kg-ig és a maximális méreteknek megfelelő szállítmányok (maximális hossz 70 cm). A fizetési lehetőséget a rendelési folyamatban a szállítási pont kiválasztásakor látja. Különös figyelmet kell fordítani az online fizetésre (utánvét) a Z-Box történő kézbesítéskor - az okostelefonon kell lennie a Packeta/Zasilkovna alkalmazásnak, és be kell jelentkeznie.

FOFR

  • FOFR fuvarozó - a nagy szállítmányokat (teke, minigolf pálya, Garden-rondo,...) a Fofr szállító szállítja ki Önnek. Szállításkor e-mailben kapsz egy linket a küldemény nyomon követéséhez. A tényleges szállítás előtt a fuvarozó felveszi a kapcsolatot az ügyféllel.

Showroom her

Fizetési lehetőségek

  • Banki átutalással - banki átutalással fizet a számlánkra (a fizetési adatok a megrendelés visszaigazolásának részét képezik, vagy számla alapján fizet, amit utólag e-mailben küldünk meg Önnek).

  • Online fizetési kártya - gyors módja a fizetési kártyával történő utalásnak a GoPay+ fizetési átjárón keresztül. Fizetési kártyák MasterCard, Visa és Apple Pay és Google Pay.

  • Utánvét – a fuvarozónak fizet a játékok átvételekor (csak KÉSZPÉNZBEN lehetséges). Az utánvétes utánvét díjköteles.