KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Pickleball PRO Racket Gold

Pickleball ütő PRO - haladó játékosok.

Elérhetőség Raktáron (5 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.24
Szállítási lehetőségek
27 600 Ft 22 810 Ft ÁFA nélkül
Pickleball PRO Racket Gold

A pickleball egy két játékosnak szóló játék, amely egy háló felett "lassú" labdákkal - hasonlóan a floorballhoz - játszanak.

Pickleball ütő PRO Gold:

  • Fa ütő haladó játékosoknak.
  • Kiváló, könnyű ütő. Polipropilén maggal rendelkezik, amely csökkentett rezgést és nagy sweet spotot biztosít a kiváló játszhatóság érdekében.
  • Az üvegszálas felületi réteg jó szilárdságot és azonnali reakciót biztosít.
  • A perforált csúszásmentes fogantyú optimális fogást biztosít. A TPU élvédelem erősíti az ütő erejét.
  • Méretek: hossza 39 cm, szélessége 20 cm.
  • Súly: 220 g.

A játék felülvizsgálata

Pickleball

A pickleball egy kétszemélyes játék (párosban is játszhatsz, ha veszel egy második szettet), amelyhez csak egy hálóra és egy megfelelő helyre van szükséged...

Szakértői vélemény

Rebound

Sok hozzánk hasonló céget követek az Instagramon, és ezzel együtt még több érdekes játék és sport kerül a feedembe. Az Instagramom most nagyon tele van ezzel a játékkal.

Számos pickleballpálya kezd kialakulni, és a játék nagyon népszerű, különösen Amerikában. A játékhoz mindössze egy faütőre és egy hálóra (vagy egy darab kötélre) van szükséged. Érdekes a perforált labda, amely másképp viselkedik, mint a klasszikus tenisz- vagy strandteniszlabda.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Megaform AG

A MEGAFORM innovatív és oktatási termékeket kínál klubok, iskolák és intézmények számára. A céget 1992-ben alapították Belgiumban.

A termékportfólió oktatójátékokat, hagyományos sportszereket – futball vagy atlétika – kínál. Szintén új sportok – Kin-Ball, Tchoukball vagy Pickleball vagy nem hagyományos játékok.

A Megaform a Spordas® márka tulajdonosa, de emellett számos más jól ismert márka hivatalos európai forgalmazója is, mint például a Park&Sun Sports®, a DOM Sports®, a Tangles®, a Skillastics®