MINDEN HÍR MEGTEKINTÉSE ✌️☀️

Pickleball PRO Racket Gold

27 600 Ft 22 810 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
2023.09.28
Szállítási lehetőségek

Pickleball ütő PRO - haladó játékosok.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A pickleball egy két játékosnak szóló játék, amely egy háló felett "lassú" labdákkal - hasonlóan a floorballhoz - játszanak.

Pickleball ütő PRO Gold:

  • Fa ütő haladó játékosoknak.
  • Kiváló, könnyű ütő. Polipropilén maggal rendelkezik, amely csökkentett rezgést és nagy sweet spotot biztosít a kiváló játszhatóság érdekében.
  • Az üvegszálas felületi réteg jó szilárdságot és azonnali reakciót biztosít.
  • A perforált csúszásmentes fogantyú optimális fogást biztosít. A TPU élvédelem erősíti az ütő erejét.
  • Méretek: hossza 39 cm, szélessége 20 cm.
  • Súly: 220 g.

A játék felülvizsgálata

Pickleball

A pickleball egy kétszemélyes játék (párosban is játszhatsz, ha veszel egy második szettet), amelyhez csak egy hálóra és egy megfelelő helyre van szükséged.... Írtunk a játékról teljes értékelés, olvassátok el a blogunkban.

Szakértői vélemény

Rebound

Sok hozzánk hasonló céget követek az Instagramon, és ezzel együtt még több érdekes játék és sport kerül a feedembe. Az Instagramom most nagyon tele van ezzel a játékkal.

Számos pickleballpálya kezd kialakulni, és a játék nagyon népszerű, különösen Amerikában. A játékhoz mindössze egy faütőre és egy hálóra (vagy egy darab kötélre) van szükséged. Érdekes a perforált labda, amely másképp viselkedik, mint a klasszikus tenisz- vagy strandteniszlabda.

Ha többet szeretnél megtudni a játékról, mindenképpen olvasd el az értékelésünket a blogon.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Megaform AG

A MEGAFORM innovatív és oktatási termékeket kínál klubok, iskolák és intézmények számára. A céget 1992-ben alapították Belgiumban.

A termékportfólió oktatójátékokat, hagyományos sportszereket – futball vagy atlétika – kínál. Szintén új sportok – Kin-Ball, Tchoukball vagy Pickleball vagy nem hagyományos játékok.

A Megaform a Spordas® márka tulajdonosa, de emellett számos más jól ismert márka hivatalos európai forgalmazója is, mint például a Park&Sun Sports®, a DOM Sports®, a Tangles®, a Skillastics®