KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Crossminton szett 4400

Crossminton szett - kezdő és középhaladó játékosok számára. 2 ütő és egy labdakészlet.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.24
Szállítási lehetőségek
27 600 Ft 22 810 Ft ÁFA nélkül

A crossminton a jól ismert játékok nagyszerű kombinációja: squash, tenisz és tollaslabda. Ez a készlet kezdők (akár gyermekek) és középhaladó játékosok számára is alkalmas. A játékhoz ütőkre, kosarakra (úgynevezett speederek) és egy pályára van szükség. A pálya két 5,5 x 5,5 m-es négyzetből áll. Ezek egymástól 12,8 méterre vannak (a kezdők közelebb is mehetnek).

Crossminton Talbot Torro

A sportágat Speedminton néven is ismerhetjük (ma már a felszerelésszállító bejegyzett márkája), de a nemzetközi szervezet, az ISBO közgyűlése 2015 augusztusában jóváhagyta az átnevezést Crossmintonra.

A játékot játszhatod a kertben, a strandon, a játszótéren vagy akár az edzőteremben is. A játékhoz nincs szükséged hálózatra.

A 4400-as crossminton szett tartalmazza:

  • 2x minőségi ütő grafit maggal és könnyű alumínium fejjel.
    • Az ütő hossza: 54,5 cm, a vázprofil 17,3 mm és a súly 165 gramm.
    • Az ütők 4 cm-rel rövidebbek, így kezdőknek, gyerekeknek és nőknek is alkalmasak - mindenkinek nagy élményt jelentenek.
  • 3x Crossminton labda (két labda gyorsabb, egy labda lassabb).
  • Hálós táska a játékkészlet szállítására.

Játék paraméterek

Crossminton Talbot Torro

A játékosok száma: 2 Kommunikáció: Hodnocení her
Játékidő: 30 perc Stratégiák: Hodnocení venkovních her
A játékosok életkora: 6 éves kortól Véletlen egybeesés: Hry hodnocení

 

A játék felülvizsgálata

Crossminton Talbot Torro

Ondrej árak + / -
+ sport dinamikus játék - megfelelő játékfelület (és méret)
+ könnyebb ütő gyerekeknek - csak két játékosra van beállítva

A Crossminton alapváltozata két játékos számára. Iskolák és óvodák számára legalább két készlet vásárlását javasoljuk. A pálya beállítása egyszerű, és csak rövid időt vesz igénybe a játék előtt...

Szakértői vélemény

Rebound

Egyik tippje a sportmeccsre, amit nem szabad kihagynunk a menüből. Két játékosra tervezett, gyors tempójú játék. A nagyszerű dolog az, hogy nincs szükséged hálózatra a játékhoz. Mindössze két négyzetre (vagy rögtönzésre), két ütőre és speciális labdákra/csészékre van szükséged.

A játékosok megpróbálnak az ellenfél térfelére játszani, hogy az elrontsa a cserét. A játékosok 16 pontig játszanak. Nyugodtan csináljatok egy kis tornát (pók vagy egyenrangú) ebben a játékban, a játékosok nagyon jól tudnak rotálni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sport játékok
A játékosok száma: 2 játékos
Típus: Mozgalom

Video

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

talbottorroMinőségi német márka, amelyet már 1992-ben alapított a sikeres tollaslabdázó, Markus Türnich ( bajnok és a tollaslabda válogatott tagja)

A márka különösen a tollaslabda-felszerelések gyártásáról ismert, ez a legjobb minőségű felszerelés. A tollaslabda ütők Európa-szerte ismertek, és különösen Nagy-Britanniában. Természetesen nem hiányozhat minden nagyobb németországi tornáról sem.