MINDEN HÍR MEGTEKINTÉSE ✌️☀️

Pickleball labdák

9 600 Ft 7 934 Ft ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Végrehajtás
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.09.28 2023.09.28 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Pickleball labdák - beltéri vagy kültéri. 6 db.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A pickleball egy két játékosnak szóló játék, amely egy háló felett "lassú" labdákkal - hasonlóan a floorballhoz - játszanak.

Pickleball labdák:

  • Kiváló minőségű anyagszerkezet, amely minden ütés után megtartja az alakját.
  • 6 golyó van egy hálós zacskóba csomagolva.

Beltéri kialakítás

A labdákat kifejezetten beltéri/ beltéri pickleballhoz tervezték, és kiváló repülést és kiváló pattogást biztosítanak. A labda 26 lyukkal rendelkezik.

Kültéri kialakítás

A labdák nehezebbek és több kisebb lyukkal rendelkeznek, mint a beltéri labdák. Optimális szélállósággal rendelkeznek a szabadtéri játékhoz. A labda 40 lyukkal rendelkezik.

Játék paraméterek

A játékosok száma: 2 Kommunikáció: Hodnocení her
Játékidő: 30 perc Stratégiák: Hodnocení venkovních her
A játékosok életkora: 8 éves kortól Véletlen egybeesés: Hry hodnocení

 

A játék felülvizsgálata

Pickleball

Ondřej árak + / -
+ felosztás beltéri vagy kültéri - még nem tudom

A pickleball egy kétszemélyes játék (párosban is játszhatsz, ha veszel egy második szettet), amelyhez csak egy hálóra és egy megfelelő helyre van szükséged.... Írtunk a játékról teljes értékelés, olvassátok el a blogunkban.

Szakértői vélemény

Rebound

Sok hozzánk hasonló céget követek az Instagramon, és ezzel együtt még több érdekes játék és sport kerül a feedembe. Az Instagramom most nagyon tele van ezzel a játékkal.

Számos pickleballpálya kezd kialakulni, és a játék nagyon népszerű, különösen Amerikában. A játékhoz mindössze egy faütőre és egy hálóra (vagy egy darab kötélre) van szükséged. Érdekes a perforált labda, amely másképp viselkedik, mint a klasszikus tenisz- vagy strandteniszlabda.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Megaform AG

A MEGAFORM innovatív és oktatási termékeket kínál klubok, iskolák és intézmények számára. A céget 1992-ben alapították Belgiumban.

A termékportfólió oktatójátékokat, hagyományos sportszereket – futball vagy atlétika – kínál. Szintén új sportok – Kin-Ball, Tchoukball vagy Pickleball vagy nem hagyományos játékok.

A Megaform a Spordas® márka tulajdonosa, de emellett számos más jól ismert márka hivatalos európai forgalmazója is, mint például a Park&Sun Sports®, a DOM Sports®, a Tangles®, a Skillastics®