MINDEN HÍR MEGTEKINTÉSE ✌️☀️

Üzleti Feltételek

STOA-Zahradni minigolf s.r.o.
Srbkova 3/1 250 64 Zlonin (Prága-Kelet) Csehország

Azonosítószám: 24696692
ÁFA: CZ24696692

Telefon: +420 731 589 638
E-mail: info@stoa-games.com

A STOA-Zahradni minigolf s.r.o. be van jegyezve a Prágai Városi Bíróság által vezetett Kereskedelmi Nyilvántartásba.

1. ELŐZETES RENDELKEZÉSEK

1.1. A STOA-Zahradni minigolf s.r.o. jelen Általános Szerződési Feltételei, székhelye: Srbkova 3/1, 25064, Zlonin, Cseh Köztársaság, Azonosítószám: 24696692, bejegyezve a Prágai Városi Bíróság által vezetett cégjegyzékbe, C. szakasz, iratszám. 166877 (a továbbiakban: „Eladó”) szabályozza a Polgári Törvénykönyv ( 89/2012. sz.) 1751. cikk 1. szakasza értelmében az ezzel kapcsolatos kölcsönös jogokat és kötelezettségeket. az Eladó és bármely más természetes személy (a továbbiakban: "Vevő") között az Eladó online áruházán keresztül létrejött adásvételi szerződéssel vagy annak értelmében. Az Eladó által üzemeltetett online áruház a https://www.stoa-games.com (a továbbiakban: „webhely”) egy webes felületen keresztül (a továbbiakban: „webes felület”).

1.2. Az Általános Szerződési Feltételek nem vonatkoznak azokra az esetekre, amikor egy személy, aki árut kíván vásárolni a Az eladó jogi személy vagy olyan személy, aki üzleti vagy egyéb vállalkozási tevékenysége során jár el.

1.3. Az adásvételi szerződésben az Általános Szerződési Feltételektől eltérő rendelkezések is megállapodhatnak. Az adásvételi szerződésben foglaltak az irányadóak az Általános Szerződési Feltételek rendelkezéseivel szemben.

1.4. Az Általános Szerződési Feltételek rendelkezései az adásvételi szerződés szerves részét képezik. Az adásvételi szerződés és az Általános Szerződési Feltételek angol nyelven készültek. Az adásvételi szerződés angol nyelven köthető.

1.5. Az Eladó fenntartja a jogot az Általános Szerződési Feltételek módosítására. Ez a rendelkezés nem érinti a korábbi Általános Szerződési Feltételekből eredő jogokat és kötelezettségeket, amíg azok hatályosak voltak.

2. FELHASZNÁLÓI FIÓK

2.1. A Vevő a webhelyen történő regisztráció után hozzáférhet felhasználói felületéhez. A felhasználói felület segítségével a Vevő megrendelést adhat le és árut vásárolhat. A Vevő regisztráció nélkül is rendelhet és vásárolhat közvetlenül a weboldalról, ha a webes felület ezt lehetővé teszi.

2.2. Az áruk regisztrációja és megrendelése során a Vevő csak a valóságnak megfelelő adatokat köteles megadni. A Vevő köteles a felhasználói fiókkal kapcsolatos minden adatot naprakészen tartani. A Vevő által a felhasználói fiókban az áru megrendelésekor megadott adatok helyesnek minősülnek.

2.3. A felhasználói fiókhoz való hozzáférést felhasználónév és jelszó védi. A Vásárló teljes mértékben felelős a hitelesítő adatok (felhasználónév és jelszó) bizalmas kezeléséért.

2.4. A Vevő nem engedélyezi a felhasználói fiók harmadik felek számára történő használatát.

2.5. Az Eladó bármely felhasználói fiókot megszüntethet vagy felfüggeszthet, különösen akkor, ha azt nem a Vevő használta egy évnél hosszabb ideig, vagy ha a Vevő megszegi az adásvételi szerződésben vállalt kötelezettségeit (beleértve az Általános Szerződési Feltételeket is).

2.6. A Vevő tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók nem biztos, hogy folyamatosan elérhető, különösen amiatt és tekintettel az Eladó vagy harmadik fél által végzett szükséges hardver- és szoftverkarbantartásra.

3. AZ VÉTELI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE

3.1. A prezentációval kapcsolatos bármely információA weboldalon elhelyezett áruk feltüntetése tájékoztató jellegű, és az Eladó nem köteles adásvételi szerződést kötni a termékkel kapcsolatban. A Polgári Törvénykönyv 1732. § 2. §-ának rendelkezése nem alkalmazandó.

3.2. A webes felület árucikkekkel kapcsolatos információkat tartalmaz, beleértve az egyes áruk árait is. Az árak ÁFA-t tartalmaznak, és minden egyéb kapcsolódó díjat is tartalmaznak. Az áruk árai aktuálisak és addig érvényesek, amíg a webes felületen megjelennek. Ez a rendelkezés nem korlátozza az Eladót abban, hogy egyedileg megbeszélt feltételek mellett adásvételi szerződést kössön.

3.3. A webes felület a csomagolással és a szállítással kapcsolatos költségekről is tartalmaz információkat. A csomagolási és szállítási költségekkel kapcsolatos információk csak az áruk az Európai Unión belüli szállítására vonatkoznak.

3.4. Az áruk megrendeléséhez a Vevőnek ki kell töltenie egy megrendelőlapot a weboldalon. A megrendelőlap különösen a következő információkat tartalmazza:

 • 3.4.1. a megrendelt árut (a Vevő a webes felületen elektronikus bevásárlókosárba „teszi” a megrendelt árut),
 • 3.4.2. a vételár fizetésének módja, a megrendelt áruk szállítási módjának részletei és
 • 3.4.3. az áruk kiszállításával (a továbbiakban együttesen: „megrendelés”) kapcsolatos költségekkel kapcsolatos információk.

3.5. A Vásárló a rendelés leadása előtt ellenőrizheti és módosíthatja a rendeléssel kapcsolatos adatokat , így a megadott információk helyesek. A Vevő a "RENDELÉS" gombra kattintva adja le megrendelését. A Vevő által az áru megrendelésekor megadott adatok helyesnek minősülnek.

3.6. A megrendelés leadása olyan cselekménynek minősül, amellyel a Vevő egyértelműen személyként azonosítja magát, vásárolni kívánt áruk, a vételár, fizetési mód; ez az aktus az adásvételi szerződés kölcsönösen kötelező erejű tervezete. A megrendelés érvényességének feltétele a megrendelőlapon az összes szükséges adat kitöltése, a jelen Általános Szerződési Feltételek honlapon történő megismerése, valamint annak megerősítése, hogy a Vevő elfogadja jelen Általános Szerződési Feltételeket. 

3.7. Az Eladó haladéktalanul visszaigazolja a megrendelés beérkezését egy visszaigazoló e-mail elküldésével a A Vásárló webes felületen vagy a megrendelésben megadott e-mail címe (a továbbiakban: „Vevő e-mail címe”).

3.8. Az Eladó a megrendelés jellegétől (árumennyiség, vásárlás) függően mindig jogosult ár, becsült szállítási költség), további megerősítést kérhet a Vevőtől (például írásban vagy telefonon).

3.9. Az adásvételi szerződés tervezete a megrendelés formájában tizenöt napig érvényes.< /p>

3.10. Az Eladó és a Vevő közötti szerződéses jogviszony a megrendelés elfogadása alapján jön létre, amelyet az Eladó e-mailben küld meg a Vevőnek a Vevő e-mail címére.

3.11. Amennyiben a megrendelésben meghatározott feltételek bármelyike ​​nem teljesíthető, az Eladó köteles megküldeni a Vevőnek módosított ajánlatot, amely tartalmazza a megrendelés alternatíváira vonatkozó információkat, és megvárja a Vevő nyilatkozatát.

3.12. A módosított ajánlat az adásvételi szerződés új tervezetének minősül, amely ilyen esetben nem jön létre, amíg a Vevő e-mailben el nem fogadta.  

3.13. A Vevő beleegyezik az adásvételi szerződés megkötésekor távközlés használatába. Az adásvételi szerződés megkötésével kapcsolatos távközlés igénybevételével kapcsolatos költségek (internet, telefonálás) a Vevőt terhelik, és ezek a költségek nem térnek el a normál díjaktól.

4. VÁSÁRLÁSI ÁR ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

4.1. A Vevő fizetheti az áru árát és az áruk kiszállításával kapcsolatos költségeketaz adásvételi szerződés alapján a következő módokon:

   • banki átutalás az eladó számlájára, IBAN: CZ2320600000000001185019, BIC: CITFCZPPXXX, a Citfin, sporitelni druzstvo, amelynek székhelye Radlicka 751/113E, Prága, CZ (a továbbiakban: „Eladó számlája”);
   • online kártyás fizetés sajtó fizetési kapu gopay.cz;
   • készpénzben (CSAK) utánvéttel a vevő által a megrendelésben megadott helyen - a fizetés a fuvarozónak, DPD-nek történik;

4.2. A Vevő a vételáron felül a csomagolással és a szállítással kapcsolatos költségeket egy megállapodás szerinti árfolyam. Kifejezetten eltérő rendelkezés hiányában a vételár tartalmazza továbbá az áru szállításával kapcsolatos költségeket.

4.3. Az eladó nem kér előleget vagy előleget. Ez nem érinti az Art. 4.6. pontjában foglaltak a vételár előzetes fizetési kötelezettségére vonatkozóan.

4.4. Banki átutalás esetén a vételár az átutalástól számított 7 napon belül esedékes. az adásvételi szerződés megkötése.

4.5. Banki átutalás esetén a Vevő köteles a vételárat a változó segítségével megfizetni. a fizetés szimbóluma. Banki átutalás esetén a Vevő vételár-fizetési kötelezettsége a fizetésnek a fent említett Eladó számlájára történő beérkezését követően teljesül.

4.6. Az eladónak joga van követelni a teljes vételár megfizetését, mielőtt az árut feladná a Vevő, különösen, ha a Vevő nem ad további visszaigazolást a megrendelésről. A Ptk. 2119. § (1) bekezdésének rendelkezése nem alkalmazandó.

4.7. Az Eladó által a Vevőnek nyújtott áruk árából származó árengedmények nem vonhatók össze.< /p>

4.8. Az adásvételi szerződés alapján teljesített fizetésekre vonatkozó általánosan kötelező érvényű jogszabályok alapján az Eladó számlát/nyugtát bocsát a Vevő rendelkezésére. Az Eladó általános forgalmi adó (áfa) fizető. A számlát/nyugtát a vételár megfizetése után kell kiállítani és elektronikusan kell megküldeni a Vevő e-mail címére, vagy másolatot kell csatolni a küldeményhez.

5. ELÁLLÁS A MEGÁLLAPODÁSTÓL

5.1. A Vevő tudomásul veszi, hogy a Polgári Törvénykönyv 1837. §-a értelmében az elállás nem lehetséges a következőhöz kapcsolódó adásvételi szerződésből:

 • 5.1.1. olyan áruk szállítása, amelyek ára a pénzügyi piacok Eladó által nem befolyásolható ingadozásaitól függ, és amelyek az adott időszakban előfordulhatnak visszavonáshoz,
 • 5.1.2. olyan alkoholos italok kínálata, amelyek csak harminc napon belül szállíthatók, és amelyek ára a pénzpiacok ingadozásaitól függ az Eladó ellenőrzése,
 • 5.1.3. olyan áruk szállítása, amelyeket a Vevő igényei szerint módosítottak;  
 • 5.1.4. gyorsan romló áruk értékesítése, valamint olyan áruk értékesítése, amelyek a szállítást követően visszavonhatatlanul összekeveredtek más árukkal,
 • 5.1.5. olyan lepecsételt áru szállítása, amelyet a Vevő felbontott, és amelyet higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni,
 • 5.1.6. hang- vagy videofelvételek vagy számítógépes programok szállítása, ha az eredeti csomagolásuk sérült,
 • 5.1.7. újságok, folyóiratok vagy magazinok szállítása,
 • 5.1.8. digitális tartalom szolgáltatása, ha nem tárgyi adathordozón, és a Vevő előzetes, kifejezett hozzájárulásával adják át a határidő lejárta előtt a szerződéstől való elállásra, és ha az Eladó a szerződés megkötése előtt tájékoztatta a Vevőt, hogy ebben az esetben a Vevő nem jogosult elállni a szerződéstől.

5.2. Ha nem az Art. 5.1., vagy bármely más olyan esetben, amikor a szerződéstől nem lehet elállni, a vevő a Polgári Törvénykönyv 1829. cikkének 1. szakasza szerint jogosult elállni a szerződéstől.beleegyezik az áru átvételétől számított tizennégy (14) napon belül. Abban az esetben, ha a megállapodás tárgya többféle áru vagy több rész szállítása, a szerződéstől való elállás határideje a megrendelés utolsó részének beérkezésének napjától kezdődik. A szerződéstől való elállást az abban megjelölt határidőn belül kell elküldeni az Eladónak.

5.3. A Vevő a szerződéstől való elálláshoz használhatja az Eladó által biztosított űrlapot, mellékletét képezi jelen Általános Szerződési Feltételek. A Vevőnek el kell küldenie az elállási nyilatkozatot az Eladó telephelyének címére. A szállítás részleteit az Art. Jelen Általános Szerződési Feltételek 11. pontja. Az Eladó haladéktalanul és indokolatlan késedelem nélkül visszaigazolja a szerződéstől való elállás kézhezvételét.

5.4. A szerződéstől való elállás esetén a Ptk. 5.2. pontja értelmében az adásvételi szerződés megszűnik. Az árut az elállástól számított tizennégy (14) napon belül vissza kell küldeni az Eladónak. Ha a Vevő eláll a szerződéstől, a Vevőt terheli az áru Eladóhoz történő visszaküldésének költsége, még abban az esetben is, ha az áru az áru jellegéből adódóan a szokásos szállítási szolgáltatás igénybevételével nem küldhető vissza.

5.5. A szerződéstől való elállás esetén a Ptk. 5.2. pontja szerint az Eladó az elállástól számított tizennégy (14) napon belül a Vevőtől átvett pénzeszközt a Vevőtől eredetileg átvett módon visszatéríti. Az Eladó továbbá jogosult a Vevőtől az áru visszavételekor átvett pénzeszközöket a Vevővel történő megállapodás esetén más módon visszaküldeni anélkül, hogy a Vevő számára többletköltséget okozna. Ha a Vevő eláll a szerződéstől, az Eladó nem köteles az összeget visszaküldeni a Vevőnek, mielőtt a Vevő visszaküldi az árut, vagy bizonyítja, hogy az árut már feladták az Eladónak.

5.6. Az Eladó jogosult az áruban okozott kártérítési igényt egyoldalúan beszámítani a Vevő követelésével a vételár visszatérítésére.

5.7. Az áru Vevő általi átvételéig az Eladó elállhat az adásvételi szerződéstől a bármikor. Ebben az esetben az Eladó a vételárat haladéktalanul visszautalja a Vevő által megjelölt számlára.

5.8. Ha a Vevő az áruval együtt ajándékot kap, az adományozási szerződés alapján a Vevő és az Eladó az adásvételi szerződés alapján megkötött, a szerződéstől való elállás esetén a Vevő köteles a kapott ajándékot az áruval együtt visszaküldeni.

6. ÁRUK SZÁLLÍTÁSA ÉS SZÁLLÍTÁSA

6.1. Ha a szállítás módját a Vevő speciális igényei alapján egyeztetik, a Vevő viseli a az ezzel a szállítási móddal kapcsolatos kockázat és többletköltségek.

6.2. Ha az Eladó az adásvételi szerződés alapján köteles az árut egy helyre szállítani a Vevő által a megrendelésben meghatározottak szerint a Vevő köteles az árut átvételkor átvenni.

6.3. Ha a Vevő által okozott vagy megkívánt okok miatt szükséges az áru kiszállítása többször vagy a megrendelésben meghatározotttól eltérő módon a Vevő köteles megfizetni az áru ismételt kiszállításával és/vagy az eltérő szállítási móddal járó költségeket.

6.4. Az áru fuvarozótól történő átvételekor a Vevő köteles ellenőrizni, hogy a csomagolás sértetlen, és bármilyen hiba esetén haladéktalanul értesíteni kell a fuvarozót. Amennyiben a csomagon a küldeménybe való illetéktelen behatolásra utaló sérülést talál, a Vevő megtagadhatja a küldemény átvételét a fuvarozótól.

7. HIBÁS TELJESÍTMÉNYBŐL ADOTT JOGOK

7.1. A felek hibás teljesítésből eredő jogokkal kapcsolatos jogaira és kötelezettségeire a vonatkozó jogszabályok (beleértve a Polgári Törvénykönyv 1914–1925., 2099–2117. és 2161–2174. cikkének rendelkezéseit).

7.2. Az Eladó felelősséggel tartozika Vevőnek azon áru állapotáért, amelynek a kiszállításkor nem lehet hibája. Az Eladó az áru átvételekor különösen a következőkért felel a Vevő felé:

 • 7.2.1. azok az áruk, amelyek minőségében és tulajdonságaiban a felek megállapodtak, amelyeket az Eladó vagy a gyártó reklámozott, vagy amelyek várhatóak a Vevő által a reklám vagy az áru jellege alapján, és/vagy azt garantálja
 • 7.2.2. az áruk alkalmasak az Eladó által hirdetett vagy az ilyen árukra jellemző célokra;
 • 7.2.3. az áru megfelel a megállapodás szerinti minta vagy modell minőségének vagy kialakításának, ha a minőséget és a kialakítást a megállapodásnak megfelelően határozták meg minta vagy modell,
 • 7.2.4. az áruk megfelelő mennyiségben, méretben vagy súlyban vannak, és
 • 7.2.5. az áruk megfelelnek a jogi követelményeknek.

7.3. A cikkben hivatkozott rendelkezések. 7.2. pontja nem vonatkozik azokra az árukra, amelyeket olyan hiba miatt olcsóbban értékesítettek, amelyre az alacsonyabb árat alkudták ki, az áruk közös használatából eredő hibáira és elhasználódásaira, valamint a használt árukra a megfelelő hibára. az áru használatának vagy elhasználódásának az áru Vevő általi átvételekor, vagy az áru jellegéből adódó hibákra.

7.4. Ha a hiba az áru kézhezvételétől számított hat hónapon belül jelentkezik, úgy kell tekinteni, hogy az a következő időpontban volt: az áru átvételének időpontja.

7.5. A hibás teljesítés jogát a Vevő a telephely címén érvényesítheti az Eladónak, amikor az Eladó átvette a reklamált árut a Vevőtől.

7.6. A feleknek az Eladó hibafelelősségével kapcsolatos egyéb jogai és kötelezettségei módosíthatók az Eladó Panaszkezelési eljárása szerint.

8. EGYÉB JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK  

8.1. A Vevő a vételár megfizetésével szerzi meg az áru tulajdonjogát.

8.2. Az Eladót a Vevővel kapcsolatban semmilyen magatartási kódex nem köti 1826. § (1) bekezdés e) pontja értelmében.

8.3. Az Adásvételi Szerződésből eredő viták peren kívüli rendezését az Cseh Kereskedelmi Ellenőrzési Hatóság (CTIA), székhelye: Štěpánská 567/15, 120 00 Prága 2, Azonosítószám: 000 20 869, Webhely: https://www.coi.cz/en/. 

8.4. Az Eladó jogosult árukat értékesíteni az illetékes jogi hatóságok által kiadott engedély alapján. Az ellenőrzést az illetékes Kereskedelmi Engedélyező Hatóság végzi. A személyes adatok kezelése a Személyes Adatvédelmi Hivatal előírásainak megfelelően történik, és azt felügyeli. A Cseh Kereskedelmi Felügyeleti Hatóság felügyeli többek között a 2010. évi XX. 634/1992 Coll., Fogyasztóvédelmi törvény, a módosításokkal.

8.5. A Vevő vállalja a körülmények megváltozásának veszélyét a 1765. cikk 2. szakasza értelmében pontja szerint.

9. A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

9.1. Természetes személyek (vevők) személyes adatainak védelméről a 2001/2003. 101/2000 Coll., a személyes adatok védelméről, a módosításokkal.

9.2. A Vevő hozzájárul a következő személyes adatok kezeléséhez: vezeték- és vezetéknév, lakcím, személyazonosító adatok szám, adóazonosító szám, e-mail cím és telefonszám (a továbbiakban együttesen „személyes adatok”).

9.3. A Vevő felhatalmazza az Eladót személyes adatainak feldolgozására jogai és kötelezettségei érvényesítése céljából az adásvételi szerződés alapján és a felhasználói fiók használatával kapcsolatos célokra. Ha a Vevő másként nem dönt, a Vevő beleegyezik személyes adatainak Eladó általi elküldés céljából történő feldolgozásához is.kereskedelmi üzenetek és információk. A jelen rendelkezés szerinti személyes adatok teljes körű kezeléséhez való hozzájárulás nem olyan követelmény, amely önmagában lehetetlenné tenné az adásvételi szerződés megkötését.

9.4. A Vevő tudomásul veszi, hogy a (regisztráció során, felhasználói fiókban, megrendeléskor) megadott személyes adatokat webes felület használatával) helyesek és igazak. Ezen túlmenően a Vevő köteles indokolatlan késedelem nélkül jelenteni az Eladónak ezen információk bármilyen változását.

9.5. Az Eladó harmadik felet bízhat meg személyes adatok feldolgozásával (a továbbiakban: „Processzorként”). Az áruk szállításában részt vevő szervezeteken kívül az Eladó a személyes adatokat harmadik félnek nem adja át és nem osztja meg.

9.6. Minden személyes adatot határozatlan ideig kezelünk. Minden személyes adatot elektronikusan, automatizáltan vagy nyomtatott formában, nem automatizált módon dolgozunk fel.

9.7. A Vevő megerősíti, hogy a megadott személyes adatok pontosak, és tudatában van annak, hogy önkéntesen adják meg a személyes adatokat.

9.8. Ha a Vevő úgy véli, hogy az Eladó vagy a Feldolgozó (9.5. cikk) feldolgozza a a személyes adatok védelmének elveivel ellentétes vagy jogellenesen, különösen, ha az adatok az adatkezelés szempontjából pontatlanok, a Vevő:

 • 9.8.1. kérjen magyarázatot az eladótól vagy a feldolgozótól,
 • 9.8.2. kérje meg az eladót vagy a Feldolgozót, hogy javítsa ki az ilyen helyzetet és/vagy állapotot.

9.9. Ha a Vevő tájékoztatást kér személyes adatai kezelésével kapcsolatban, az Eladó köteles ilyen információkat adni. Az előző rendelkezés értelmében az Eladónak jogában áll az ilyen információk megadásával kapcsolatos költségek ésszerű megtérítését követelni.

10. KERESKEDELMI INFORMÁCIÓK ÉS COOKIE-K

10.1. A Vevő beleegyezik, hogy az árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat tartalmazó kereskedelmi információkat és e-maileket kapjon az Eladó.

10.2. A Vevő beleegyezik a cookie-k számítógépére történő mentésébe. Amennyiben a weboldalon a cookie-k Vevő számítógépére történő mentése nélkül is van lehetőség vásárlásra és az Eladó Adásvételi Szerződésből eredő kötelezettségeinek teljesítésére, a Vevő az ott adott jóváhagyását bármikor visszavonhatja.

11. ÉRTESÍTÉSEK ÉS DOKUMENTUMOK KEZELÉSE

11.1. Az Eladó és a Vevő közötti kapcsolatokra vonatkozó közlemények, különös tekintettel a szerződéstől való elállásra vonatkozó szerződést, ajánlott levélként postai úton kell kézbesíteni, hacsak az Adásvételi Szerződés másként nem rendelkezik. Az értesítéseket a fél megfelelő kapcsolattartási címére kell kézbesíteni, és a postai úton történő kézbesítéskor megérkezettnek és hatályosnak kell tekinteni, kivéve a vevő által a szerződéstől való elállásról szóló értesítéseket, ahol az elállás akkor érvényes, ha azt a vevő küldte. az elállási határidőn belül. 

11.2. Az értesítéseket akkor is megérkezettnek kell tekinteni, ha a címzett megtagadja az átvételt, ha azt nem egy adott időszak, vagy ha kézbesíthetetlenként küldték vissza. 

11.3. A felek kölcsönösen kézbesíthetik rendszeres levelezésüket e-mailben a pontban megadott e-mail címre. a Vevő felhasználói fiókja vagy a Vevő által a megrendelésben megadott, ezért az Eladó honlapján megadott e-mail címen. 

12. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

12.1. Ha az adásvételi szerződésből eredő szerződéses jogviszony nemzetközi (külföldi) elemet/alanyt tartalmaz, akkor a felek megállapodnak abban, hogy a kapcsolatra a cseh jog szerint kerül sor. Ths nem érinti a fogyasztók általánosan kötelező érvényű jogszabályokból eredő jogait.

12.2. Ha a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezése érvénytelen vagy érvénytelenné válik, akkor az ilyen rendelkezés helyébe olyan rendelkezés lép, amelynek jelentése a legközelebb áll az érvénytelenhez. Egy rendelkezés érvénytelensége vagy végrehajthatatlansága nem érinti a többi rendelkezést. Az adásvételi szerződés és/vagy a szerződési feltételek módosítását írásban kell megtenni.

12.3. Az adásvételi szerződést az Általános Szerződési Feltételekkel együtt az Eladó elektronikus formában archiválja, és nem hozzáférhető.

12.4. A jelen Általános Szerződési Feltételek mellékletét képezi a szerződéstől való elállás űrlapja.

12.5. Az eladó elérhetőségei: cím - STOA-Zahradni minigolf, Srbkova 3/1, Zlonin, 250 64, Csehország; e-mail: info@stoa-games.com; telefonszám: +420 731 589 638.

Zlonin; 2023. január 1.

 

Általános Szerződési Feltételek és panasztételi eljárás

 • Panaszkezelési eljárások:ITT.
 • Panasz űrlap: ITT.

Nagykereskedelmi feltételek