MINDEN HÍR MEGTEKINTÉSE ✌️☀️

Ketchit

159 600 Ft 131 901 Ft ÁFA nélkül
Kérésre
Szállítási lehetőségek

A [:ke-chit:] játék különösen gyorsaságot és jó megfigyelőképességet igényel. Egy játék négy játékosnak, akik nagyon jól akarnak szórakozni.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Společenská hra

Képzeld el, hogy négy barát összegyűlik egy játékasztal körül. Kockával dobd meg, hogy ki kezd "trigger"-ként. Ostatní "húzók".

Játék a pörgettyűs szemszögéből - ő dobja a kockát a táblára, ha páros számot dob a kocka, akkor beindítja a szerkezetet, és megpróbálja elkapni a húzók játékköveit. Amennyit elkap, annyi pontot kap. Ha azonban páratlan számot dobnak, a játékos nem tesz semmit - azaz nem indít és nem húz. Ha még mindig reagálnak, 1 pontot veszítenek. Ez összesen 5 alkalommal egymás után dobja és váltja ki a "trigger"-t, majd a játékosok felváltva játszanak.

A játék a traktor szemszögéből - a játékkövek középen, a kilövő alatt vannak. Ha páros számot dobnak, akkor a játékkövekkel rendelkező játékosoknak húzással kell kijutniuk a kioldó eszközből. Ha sikerül, akkor 1 pontot kap. Ha páratlan számot dobnak, a játékosok nem tesznek semmit, ha mégis reagálnak, 1 pontot veszítenek.

A játékosok addig váltogatják egymást, amíg egyikük 12 pontot nem szerez. Ez a játékos a győztes.

  • Új és továbbfejlesztett design!
  • Fémszerkezet, 2x tábla, 4x játékkő, 1x fakocka, 1x kioldó eszköz, színszámláló tartozék.
  • Méretek: kör átmérője 60cm, magassága 30cm.
  • Szín: porszórtan bevonva.
  • Ideális játék beltéri és kültéri használatra.

JÁTÉK PARAMÉTEREI

Ketchit

Játékosok száma: 2-4 Kommunikáció: Hodnocení her
Játékidő: 20 perc Stratégiák: Hodnocení venkovních her
A játékosok életkora: 6 éves kortól Véletlen egybeesés: Hry hodnocení

 

A játék felülvizsgálata

kečit

Ondrej árak + / -  
+ szórakoztató és lélegzetelállító játék - óvakodj a gyors kőhúzástól
+ alkalmas beltéri és kültéri használatra  
+ megfigyelési képzés  

Ideális játék a gyorsaság és a megfigyelés gyakorlásához. Alkalmas gyerekeknek, de különösen a barátaidnak egy boros vagy sörös estére...

Szakértői vélemény

Kečit

Egy új szórakoztató játék, amely a megfigyelőképességet és a jó reflexeket edzi. A játék négy játékos számára ideális, ennyi játékossal lehet a legjobban szórakozni. A játékosok húzókra és kioldókra oszlanak. A szabályok elsőre bonyolultnak tűnnek, de ha megnézed a videónkat, szerintem rögtön megérted a szabályokat.

Személy szerint úgy gondolom, hogy a játék ideális lesz családi ünnepségekhez és rendezvényekhez, ahol kiváló változatosságot fog nyújtani. A játék fémszerkezetű, és célszerű úgy elhelyezni az asztalon, hogy minden játékos jól lássa a kockákat és a húzószerkezetet. A játékszerkezet alá lábak is tartozhatnak, így nincs szükség asztalra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok gyerekeknek
Típus: Giant

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

stoa játékok

STOA-Zahradni minigolf s.r.o.: egy cseh családi vállalkozás vagyunk, amely szabadtéri és kerti játékok gyártásával, értékesítésével és bérlésével foglalkozik. Több mint tíz éve készítjük Önnek kedvenc játékait.

Tudjuk, hogy mit csinálunk, ezért tudjuk megadni a szükséges tanácsokat, és megbeszélhetjük Önnel a kéréseit. Kiállításokra járunk, olvashatsz rólunk a médiában. Saját fejlesztőközponttal rendelkezünk új játékok fejlesztésére.

Szeretjük a munkánkat, ezért fő állításunk a következő: Örülünk, hogy boldoggá tehetjük.