KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Krokett PRO kocsi - 4 játékos részére

Krokett luxus kivitelben, fából készült kocsin. Menj át a kapukon az elejétől a végéig a lehető legkevesebb ütéssel.

Elérhetőség Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.03
Szállítási lehetőségek
79 600 Ft 65 785 Ft ÁFA nélkül
Krokett PRO kocsi - 4 játékos részére

keményfalakkozott felülettömör golyókpraktikus kocsiexkluzív designszámok a kapukon

Alapvető információk

 • A krokett játék professzionális, fából készült változata. Szilárdabb kialakítású, gyönyörű fából készült kocsival a játék könnyű szállítása érdekében.
 • A készletet legfeljebb 4 játékos számára tervezték.
 • A csomag tartalma: 4x bot (kalapács + fogantyú), 4x színes labda, 2x indító/célkitűző, 10 kapu, 1x fakocsi, cseh szabályok (más nyelveken is).
 • Méret: kalapács: 21x5,5cm, nyél: 90x2cm, labda: átmérő 8,5cm és súly kb. 320g, kapuval borított drót: 25x17cm.
 • Csak a mi tervezésünkben gravírozott számok a célokon ajándékba.

Szabályok

 • A játék (amelyet néha tévesen krikettnek neveznek - ez egy másik játék, más szabályokkal) cseh nyelvű szabályait tartalmazza. Tartalmaz egy alapvető kapuelhelyezési diagramot is.
 • A mi változatunk egyszerűsített cseh szabályokat is tartalmaz - a gyerekekkel való játékhoz vagy szabadidős játékhoz.

Csomagolás

 • A Krokett játék kartondobozba van csomagolva.

Fontos

Kroket

 • A Krokett PRO játék elemei minőségi keményfából (gumifa) készülnek - ütők, kezdő- és céltáblák. A fát külső lakkozással kezelik. A fa így hosszabb ideig bírja a becsapódásokat és a sok játékot.
 • A labdák kemény műanyagból készülnek - de vigyázzunk, hogy ne a műanyag labdákat használjuk, amelyek általában a játszószobákban vannak a gyerekeknél. A labdáknak ez a kialakítása kiváló, mivel ellenállnak a gyakori ütközéseknek, és szinte elpusztíthatatlanok.
 • Javasoljuk: mindig csak kiváló minőségű fapálcákat és egyéb kiegészítőket válasszon. Keményfából készült, védőbevonattal - csak így garantálható a hosszú élettartamú játék.

Játékmód

 • Ezt a játékot 2-4 játékos játszhatja. Egyénileg vagy csapatban játszanak egymás ellen. Minden játékos egy ütővel és egy színes labdával játszik. A játék célja, hogy a kapukon át a fordulókapuk felé haladva visszaérj a kiindulási kapukhoz. Az a játékos nyer, aki a legkevesebb ütés alatt teszi meg a teljes pályát.

Extra

 • Ha személyesen látja ezt a dizájnt, meg fog győződni arról, hogy nem lépett rosszul. Gyönyörű és kiváló minőségű botok, labdák, kapuk...
 • Vegyük ezt a dizájnt: ajándékba, ínyenceknek és "igényeseknek", akik szeretik a szép, minőségi dolgokat, az élvezet kedvéért...

Játék paraméterek

Hra kroket

Játékosok száma: 2-4 (8) Kommunikáció: Hodnocení her
Játékidő: 30 perc Stratégiák: Hodnocení venkovních her
A játékosok életkora: 6 éves kortól Véletlen egybeesés: Hry hodnocení

 

A játék felülvizsgálata

Kroket dřevěný

Ondrej árak + / -  
+ népszerű játék - füves terület kötelező
+ egyszerűsített szabályok szerepelnek - egy kocsi helyet foglalhat
+ gyönyörű fából készült kocsi  

A krokett kiváló minőségű keményfából készült. A botok, valamint a kezdő- és céltáblák is lakkozottak, hogy a játék jobban nézzen ki és tovább tartson. Számolni kell azonban azzal, hogy a faelemek idővel úgyis elhasználódnak, de ez nem lesz hatással a játékra...

Szakértői vélemény

Kroket

Ez a Kroket-előadás tényleg nagyon vicces. Stabil botok, céltábla és indítószegek, valamint egy gyönyörű fából készült kocsi, amely a játékot szépen szállíthatóvá teszi. Ha minőségi keményfa dizájnt keres, itt nem fog hibázni.

Az én ajánlásom a következő: mindig jó minőségű keményfát válasszon, hogy a játéka tartós legyen. A magasabb ár annak köszönhető, hogy csak minőségi, tartós formatervezésű termékeket talál. A játék során tartsa szem előtt, hogy a fából készült labdákat meg lehet ütni, de a játék lényege nem az, hogy a krokettet úgy játsszuk, mint a baseballt, ezért nem kell erőt alkalmazni az ütéseknél.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Krokett
A játékosok száma: 4 játékos

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Bex Sport ABBEX Sport AB - Svéd kerti játékok gyártója. Hagyományos fajátékok (Kubb, Croquet, Mikado, Rings, Domino stb.) gyártója.

Minden játékot kínálunk, de csak Eredeti vagy PRO verzióban – hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű fa felületre.