KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Történet

Ondrej Vrabec

Aki nem csinál semmit, az semmit sem ront el...

...de nem is ér el semmit. Ez a mottó, amivel a kezdetek óta próbálok élni. A dolgoknak nem mindig úgy kell alakulniuk, ahogy elképzeled, de ha nem próbálod meg, akkor csak - mi lenne, ha... Nos, én akkor a játékokat választottam.

Néhány évvel ezelőtt volt lehetőségem megfordulni az építőiparban, de ez nem igazán "fogott meg", mivel már akkor is az vonzott, hogy magam alkossak valamit... az édesapám volt ez az építőmester... és amikor megláttam a medence körül elhelyezett zöld szőnyeget és két minigolfütőt mellette – tudtam. Megszületett az első ötlet: kerti minigolf - egy pálya és cserélhető akadályok, 2006-ot írtunk

Néhány évvel később (2008) nekem (nekünk - apa a cég másik feje) a minigolf már kevésnek tűnt és a tevékenységek más játékokra is kiterjedtek - teke, sakk, ki nevet a végén, dominó....és létrejöttek a kerti szórakozás és szabadtéri játékok. Mindenképp olyan játékokat szerettünk volna, amelyek jól néznek ki, jó minőségűek, a megrendelő és mi is elégedettek legyünk velük, ezért választottuk a fát.

Később további játékokkal bővült a kínálatunk - Dra-kula, Garden-rondo, Ketchit,...

Amikor aztán, főleg édesapám építőipari vállalkozásának köszönhetően kaptunk egy ingyenes telket, egy minigolf pályát kellett kialakítani, és mindenekelőtt teret minden termékünk bemutatására... épült egy kert, egy kőfolyó jött létre, és 2009 karácsonyára golfütőket kaptam... A Golf Zlonin valósággá vált...

A golfpálya (ha lehet annak nevezni, mert a koncepciója valóban nem szokványos, és annak is ajánlom kipróbálását, aki nem szereti a golfot :) és a játékok más tevékenységekre is ösztönöztek... A Hookbruč azért jött létre... hogy megtanítsuk a gyerekeknek a golf szabályait és etikettet, azaz megtanítsuk őket önmaguk, de különösen mások tiszteletére, és hogy megmutassuk nekik, nem csak a tabletek és számítógépek léteznek.

Büszke vagyok arra, hogy a játékainkat Csehországban gyártjuk, mert ez lehetséges! Tudjuk, hogy olyan dolgokat gyártunk, amik költségesek. De jó minőségűek, tudom miből vannak, olyannak szeretnék fizetni, aki jól dolgozza fel az anyagot és azt szeretném, hogy szépen legyen becsomagolva, és mindig olyasvalaki adjon tanácsot, aki ért hozzá és boldoggá tegye Önt egy ilyen vásárlás. Célunk, hogy minőségi termékeket kínáljunk Önnek, amelyek jól néznek ki és díszítik kertjét, parkját, szállodáját, iskoláját...

És ezért köszönöm Önöknek, vásárlóinknak (akik már vásároltak tőlünk, és azoknak is, akik hamarosan vásárolni fognak), mert Önök nélkül nem tudnánk azt csinálni, amit élvezünk, és így tovább fejleszthetjük szlogenünket.: Örülünk, hogy boldoggá tehetjük.

Ondřej Vrabec, tulajdonos

Hogyan kezdődött az egész

1. kép: 2006-os év, a medence körüli szőnyeg és a Garden Minigolf első ötlete, még mindig egy szilárd kivitelezés - a szőnyeget betonra van lefektetve, és az oldalakhoz szegélyes és gerendákkal van rögzítve. 2. kép: A Garden Minigolf első prototípusának elkészítése körülbelül három napig tartott – ez ma már elképzelhetetlen. 3. kép: Itt már valósághű kontúrokat ölt a minigolf...  a játékfelület még gumiból készült. 4. kép: További szabadtéri játékok készülnek – Ki nevet a végén (PVC táblával, amit már nem szállítunk), teke (minigolfhoz rögzíthető változat), szabadtéri sakk vagy krokett.