MINDEN HÍR MEGTEKINTÉSE ✌️☀️

Sztori

Ondrej Vrabec

Aki nem csinál semmit, az semmit sem ront el...

...de ő sem tehet semmit. Ez a mottó, amivel a kezdetek óta próbálok élni. A dolgoknak nem mindig úgy kell alakulniuk, ahogy elképzeled, de ha nem próbálod meg, akkor csak - mi lenne, ha... Nos, én akkor a játékokat választottam.

Néhány éve volt lehetőségem az építőiparban ácsorogni, de ez nem igazán "vitt", de már akkor is vonzott, hogy magam csináljak valamit... apám csak az építő volt... és amikor Láttam a zöld szőnyeget a medence körül és két minigolfütő mellett – világos voltam. Megszületett az első ötlet: kerti minigolf - egy pálya és cserélhető akadályok, 2006.

Néhány évvel később (2008) a minigolf nem tűnt elégnek (nekünk - apa a cég második vezetője) és a tevékenységek más játékokra is kiterjedtek - teke, sakk, ember ne haragudj, dominó. kerti mulatság és szabadtéri játékok születtek. De szerettünk volna olyan játékokat, amelyek jól néznek ki, jó minőségűek, és a megrendelő és mi is elégedettek legyünk velük, ezért a fát választottuk.

Később további játékokkal is bővült - Dra-kula, Garden-rondo, Ketchit,...

Amikor aztán, főleg édesapám építőipari vállalkozásának köszönhetően kaptunk egy ingyenes telket, egy minigolf pályát kellett kialakítani, és mindenekelőtt teret minden termékünk bemutatására... épült egy kert, egy kőfolyó jött létre, és 2009 karácsonyára golfütőket kaptam... A Golf Zlonin valósággá vált...

Egy golfpálya (ha lehet annak nevezni, mert a koncepciója valóban nem szokványos, és annak is ajánlom kipróbálását, aki nem szereti a golfot :) és a játékok más tevékenységekre is ösztönöztek... A Hookbruc azért jött létre... hogy tanítson gyerekek golfszabályokat és etikettet, és ezért tisztelik magukat, de főleg másokat, és azt is megmutatták nekik, hogy nem csak tabletek és számítógépek.

Büszke vagyok rá, hogy a játékainkat Csehországban rendezzük, mert ez lehetséges! Tudjuk, hogy olyan dolgokat gyártunk, amik költségesek. De jó minőségűek, tudom miből vannak, szeretnék fizetni valakinek, aki jól feldolgozza az anyagot és azt szeretném, hogy szépen legyen becsomagolva, és mindig olyan tanácsot adjon, aki érti és boldoggá tesz egy ilyen Vásárlás. Célunk, hogy minőségi termékeket kínáljunk Önnek, amelyek jól néznek ki és díszítik kertjét, parkját, szállodáját, iskoláját...

És ezért köszönöm vásárlóinknak (akik már vásároltak tőlünk, és azoknak is, akik hamarosan vásárolni fognak), mert nélkületek nem tudnánk azt csinálni, amit élvezünk, és így tovább fejleszthetnénk szlogenünket.: Örülünk, hogy boldoggá teszünk.

Ondrej Vrabec, tulajdonos

Hogyan kezdődött az egész

1. kép: 2006-os év, a medence körüli szőnyeg és a Garden Minigolf első ötlete, vagyis még mindig szilárd kivitel - a szőnyeget betonra fektetik, és a gerendák és gerendák oldalára rögzítik. 2. ábra: A Garden Minigolf első prototípusának elkészítése körülbelül három napig tartott – ma már elképzelhetetlen. 3. ábra: Itt már valósághű kontúrokat ölt a minigolf,... itt is van egy gumis játékfelületű változat. 4. kép: Más szabadtéri játékok indulnak - Ember, ne haragudj (PVC táblával, amit már nem szállítunk), teke (minigolfhoz rögzíthető változat), szabadtéri sakk vagy krokett.