KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Kanjam Mini

A Kanjam Mini a játék kisebb változata. Ezt a változatot otthon vagy az irodában is játszhatod.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.24
Szállítási lehetőségek
13 600 Ft 11 240 Ft ÁFA nélkül

A Kanjam Mini a Kanjam kistestvére. A Kanjam egy repülő csészealjjal és két műanyag kosárral játszott játék. Ez a kisebb "Mini" változat ideális azoknak a játékosoknak, akik télen is állandóan, de kellemesen és melegen szeretnének Kanjamot játszani. Ideális például otthonra, klubba, garázsba vagy iskolába. A kisebb változat gyermekek számára is alkalmas. Két két kétfős csapat játszik egymás ellen. A cél egy kis repülő csészealjat - frizbit - dobni az egyik kosárból, és eltalálni a másik kosarat. A játékos a kosárhoz dob, ahol csapattársa készen áll arra, hogy felkapja a frizbit, és a kosárba helyezze. Az a csapat nyer, amelyik elsőként éri el a 21 pontot.

Az eredeti Kanjam Mini szett tartalmazza:

  • Két erős mini kosár - kosár magassága 22 cm, kosár átmérője 20 cm.
  • Hivatalos 20g-os mini repülő csészealj - frizbi (újrahasznosított anyagokból készült).
  • A cseh szabályok is szerepelnek.
  • Minden egy kartondobozban érkezik, hogy a kosarak és a frizbik könnyen szállíthatóak legyenek.

Tartalmazza a 2v1 - 1v1 (Single Play) változatot, amelyet biliárdasztalon, biliárdasztalon, pingpongasztalon vagy akár egy kávézóban lévő asztalon is játszhatsz.

TIPP: több készlettel kint is építhetsz egy pályát, és játszhatsz Hookbruc vagy Discgolf.

Játék paraméterek

Kanjam mini

A játékosok száma: 4 (2 csapat) vagy 1 vs 1 Kommunikáció: Hodnocení her
Játékidő: 20 perc Stratégiák: Hodnocení venkovních her
A játékosok életkora: 6 éves kortól Véletlen egybeesés: Hry hodnocení

 

A játék felülvizsgálata

Kanjam mini game set

Ondřej árak + / -
+ otthoni vagy irodai dekoráció - egy kis frizbi nehéz lehet egyesek számára
+ kis kialakítás, nem foglal sok helyet - csak papírdoboz
+ ideális családi vagy céges versenyre

Két könnyen összecsukható műanyag kosár, egy kis repülő csészealj - frizbi, mindez egy kartondobozban tárolva. A Kanjam kis változata ideális, ha beltérben szeretnél Kanjamot játszani, kisgyerekeknek is tökéletes...

Szakértői vélemény

Frisbee

Ez a kisméretű változat ideális, ha otthon, az irodában vagy akár egy klubban szeretne játszani. A kisebb változat gyermekek számára is alkalmas. Egyszerűen csak helyezze egymás mellé a két kosarat, és már játszhat is. Takarítsd ki az asztalokat az irodában, mert ez a játék olyan, mintha egy céges rendezvényen, az ebédszünetben vagy csak "munkaidő után" csinálnád :).

A játék arra is kiválóan alkalmas, hogy a gyerekeket otthon szórakoztassuk (nem törnek el semmit, és nem kell nekik annyi hely), vagy például egy játékklubban, ahol akár egy kis versenyt is rendezhetünk, hogy kiderüljön, ki az igazi Kanjam-mester!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Party játékok
A játékosok száma: 4 játékos

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kanjam

A KanJam játék az USA-ból származik, ahol a KanJam LLC 2006 óta gyártja. Magának a gyártásnak az érdekessége, hogy a játék valójában az Egyesült Államokban készül, tehát a terméken nem szerepel a Made in China felirat.

A KanJam a bizonyíték arra, hogy nem kell mindent Kínában gyártani, és hogy máshol is lehet olyan játékot készíteni, amely jobb, jobb minőségű és - ami a legfontosabb - olcsóbb, mintha Kínából gyártanák és importálnák.

A mai napig számos változata létezik a KanJam játéknak - Mini, Splash, Glow - görgetős és még sok más. Mindegyiket megtalálod a webáruházunkban.