KÉSZÜLJEN A SZEZONRA EREDETI JÁTÉKOKKAL ✌️☀️

Drakula - egy szokatlan játék

Két rendhagyó játékból álló készlet iskolákba, idősek otthonába, rendhagyó ajándékként...

A tétel elfogyott…
Elérhetőség Eladott
Szállítási lehetőségek
419 600 Ft 346 777 Ft ÁFA nélkül

Stoa

  • Új egyszerűsített design! Már nem tartalmaz emelőszerkezetet - a gumiból készült, mágnessel ellátott golyócska (lásd korábbi videónkat ) - a szabadon álló golyócska jobb megoldás, mivel a golyó már nem ragad be a gumicska alá.
  • Szabadidős játékkészlet (dragonball/kerti bowling) - iskolák, panziók, idősek otthonai,... de a kertbe is.
  • Drá-kula: a biliárd elvén alapuló játék - a biliárdgolyókat a dákó lyukaiba kell helyezni. Minden lyukat másképp pontoznak.
  • Kerti bowling: a klasszikus bowling kisebb változata, amelyet biliárddákóval játszanak. Egyszerűsített változat - a szőnyegre egy játéktábla kerül, amelyre a csapokat lehet helyezni.
  • A kijátszott labdák automatikus visszaadása.
  • Az asztal hossza 2,5 m, szélessége 0,5 m, magassága 0,7 m.
  • Tartalmazza: játékasztal, dákó (2db - két különböző hosszúságú), biliárdgolyók (4db), fa teke (10db).

Játék paraméterek

Drá-kula

A játékosok száma: 1-korlátlan Kommunikáció: Hodnocení her
Játékidő: 30 perc Stratégiák: Hodnocení venkovních her
A játékosok életkora: 6 éves kortól Véletlen egybeesés: Hry hodnocení

 

A játék felülvizsgálata

Dráhový kulečník

Ondrej árak + / -
+ szokatlan és új szabadidős játékok - a játékot nem szabad kint hagyni
+ a színes dizájn még kiegészítőként is érdekesnek tűnik... a kertben,... - a dákójáték nehézkes lehet, gurítással helyettesíthető
+ labda-visszavezető rendszer - helyet foglalhat, nem könnyű összecsukni

Drá-kula (három szabadidős játékból álló készlet), a játékasztal kiváló minőségű acélszerkezetből készült, amely porszórt bevonattal van ellátva. Az egyik játék fából készült teke bükkfából készült. A dákók rekreációs fából készültek, a játékban használt golyók pedig biliárd, edző...

Szakértői vélemény

Hry pro seniory

Egy játék, amelyet mi magunk találtunk ki 2012-ben. Eredetileg nem hagyományos és mindenki számára kissé eltérő játék volt, de idővel bebizonyosodott, hogy a leghasznosabb az iskolák vagy iskolán kívüli klubok, valamint az idősek és idősek otthonai számára. A Drá-kula két játék kombinációja - a sávbiliárd (a sáv lyukaiban kell játszani, innen a játék neve) és a kerti teke (a fa bábuk leütése).

Két játék hosszabb ideig is szórakoztathatja a játékosokat, és a játékosok például versenyezhetnek egymás ellen, vagy rendezhetnek egy kisebb tornát. Kisebb hátránya lehet, hogy a játékot célszerű beltérben tartani, vagy tisztítani, illetve letakarni - a szőnyeg, az oldalsó "párok" és a fából készült teke különösen problémás és szélre érzékeny.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Made in Europe
Típus: Mozgalom
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

stoa játékok

STOA-Zahradni minigolf s.r.o.: egy cseh családi vállalkozás vagyunk, amely szabadtéri és kerti játékok gyártásával, értékesítésével és bérlésével foglalkozik. Több mint tíz éve készítjük Önnek kedvenc játékait.

Tudjuk, hogy mit csinálunk, ezért tudjuk megadni a szükséges tanácsokat, és megbeszélhetjük Önnel a kéréseit.

Részt veszünk kiállításokon, olvashat rólunk magazinokban, mindent megteszünk a kerti játékok népszerűsítéséért - saját blogot írunk, videós ismertetőket készítünk a játékokról, van egy bemutatótermünk - ahol minden játékot megtekinthet.

Saját központunk van, amely új játékok létrehozására szakosodott - például olyan játékok, mint a Drá-kula, a Hookbruč, a Kert-rondo vagy a Kechit.

Szeretjük a munkánkat, ezért fő állításunk a következő: Örülünk, hogy boldoggá tehetjük.